image_pdfimage_print

Редован хидролошки билтен 03.06.2023

| 0

ИЗВЈЕШТАЈ О ВОДОСТАЊУ НА РИЈЕКАМА НА ДАН 03.06.2023. ГОДИНЕ, У 9:00  ЧАСОВА РИЈЕКА СТАНИЦА КОТА„О“ ВОДОСТАЈ H (cm) ПРОМЈ. ВОДОСТ ТЕМП.  ВОДЕ ПРОТИЦАЈ Q (m3/s) ТЕНДЕНЦИЈА  ВОДОСТАЈА САВА ГРАДИШКА 85,39 527 -48 – – ▼ СРБАЦ 82,81 682 -48 – … Continued

Редован хидролошки билтен 02.06.2023

| 0

РЕДОВАН ХИДРОЛОШКИ БИЛТЕН ИЗВЈЕШТАЈ О ВОДОСТАЊУ НА РИЈЕКАМА НА ДАН 02.06.2023. ГОДИНЕ, У 9:00  ЧАСОВА РИЈЕКА СТАНИЦА КОТА„О“ ВОДОСТАЈ H (cm) ПРОМЈ. ВОДОСТ ТЕМП.  ВОДЕ ПРОТИЦАЈ Q (m3/s) ТЕНДЕНЦИЈА  ВОДОСТАЈА САВА ГРАДИШКА 85,39 575 -33 – – ▼ СРБАЦ 82,81 … Continued