Максимални удари вјетра 03.11.2023.

image_pdfimage_print

Максимални удари вјетра 03.11.2023.

 

Бофорова скала јачинe вјетра

Олујни ветар 62-74 km/h
Олуја 75-88 km/h
Жестока олуја 89-102 km/h
Орканска олуја 103-117 km/h